TISDAG

Känner att jag har varit jävligt effektiv idag. Körde slut på mina armar på gymmet imorse och sen blev det några matteE tal innan jag tog bussen hem. Har sen dess hunnit sitta i telefonkö, skickat iväg ett superproffsig mail på engelska, kollat upp min mobil som är på lagning (seriöst, vad fan håller de på med på stjärnafyrkant?) och har dessutom hittat en ny bra serie som kan underhålla mig. Annars spenderar jag min tid på detta fina ställe.psycho bitches

Har sovit två nätter hemma hos H, supermysigt. Bara för att jag kom hem just idag och tänkte chilla i soffan så är det stallmöte precis nu haha. Så typiskt. Annars så kollar jag 9gag som vanligt medans jag väntar på att min kära vän kan logga in på fb så man kan börja boka fest och sol sommaren 2012. Det verkar som att det blir två veckor så nu är man svintaggad juuu. Ska bli så skönt när den här dumma skolterminen, då ska jag ta min resväska och bosätta mig så långt från Härnösand som möjligt. Kan avslöja att jag är hyffsat trött på alla visklekar och allt skitsnack som pågår i denna lilla stad. Är väldigt förundrad över att folk inte kan ta problem facetoface istället för att berätta det för hela stan som inte har med saken att göra, haha. Som sagt, bara några månader kvar!

FREDAG

Stan igår, var duktig och köpte jeans haha, hatar att köpa jeans. Var ut till el establo en snabbis och sen hem till la casa med kia. Satt i soffan med snacks och skitsnackade ett tag och sen kollade vi på JVM. Kul med hockey liksom!
Nu är jag hos el novio och äter choklad samt tittar på twilight. Synd att jag inte har min riktiga mobil för då hade vi ju kunnat sitta och facebooka med varandra istället för att prata som normalt folk :) :)
Tagga tidig uppstigning imorrn därefter en resa till birsta och sedan utgång med världens bästa tjejer. ADIOS

onsdag

Inget besök på stan idag, det blir imorrn istället! Åkte till timrå med häst och kusiner för att lillkusin skulle ha Jack på lektion. Det gick superbra men nu är jag svintrött efter att ha varit borta större delen av dagen. Ska fortsätta läsa lite och sen slänga mig i soffan och kolla på film med syster. Tyvärr är det som vanligt fullt med folk i vardagsrummet som har möte men de är förhoppningsvis klara snart. Håller mig lite undan för jag är så trött på folk nu. När vi kom tillbaka till stallet och lastade av Jack sprang jag därifrån eftersom jag inte vill träffa folk. Ah. Aja ingen mening att ta det här.

Jävligt less på saker just nu. Blev tillochmed biten rejält av en häst i måndags och blir påmind av det varje morgon framför spegeln. Tack och lov så håller de värsta märkena på att försvinna.

/2012

Kommer förmodligen aldrig börja blogga på riktigt igen men jag kommer nog skriva något inlägg ibland när jag har tråkigt.

Firade nyår precis som man ska fira nyår, men fina vänner och bakfylla dagen efter. Själva förfestandet löste sig inte riktigt som det var tänkt men det fanns inte så mycket att göra åt den saken, från mitt håll iallafall. Har sedan dess spenderat 2012 med att kolla på film i soffan och att rida lite. Imorgon blir det första gången jag tar på mig riktiga kläder inför ett besök på stan med bf. Det ska bli svinskönt att få prata av sig lite.

Annars är väl allt som det ska antar jag. Förutom att min älskade htc är inlämnad på lagning och jag får dras med en gammal ericsson. Buhu.

Nu blir det denna film innan sängen.

RSS 2.0