JS S3E9 GIFS

imágenes en movimiento


team bring it

if it's in your way ... move it

 

en annan man i mitt liv som jag tycker om. hail the rock.

that's why i put my hands up


Palla ha ett Spotifykonto där man bara kan lyssna på samma låt fem gånger liksom. Kolla noga på bilden. Spotify Free och ingen klocka som tickar från tio timmar. Ni suger och jag är bäst:)


nu får dom ta o ge sig!


Det har kommit en till Dirty Dancer singel, nu med Lil Wayne!!! Varen nå bra då???? Kööööng!


Enrique Iglesias with Usher feat. Lil Wayne – Dirty Dancer

gud jävlas med mig.-

Men hej bloggen. Har inget vettig att skriva förutom att jag är taggad på att dra uuut (det är för långt till lördag, buhu), jag åt hamburgare idag så jag kommer vara mätt hela veckan och att jag nyss såg Jersey Shore ep.8 som ägde:):):) GIFS!


TVD S2E22 GIFS


jobbe jobbe

Var och jobbade med Moa ikväll, känner mig mycket duktig. Fick inte prata med nån surpuppa heller så tummen upp! Nu ska jag chilla med big brother och sen ska jag sova, pussgonatt på er(:


ep. 7

Har precis kollat klart på episode 7 av jersey shore säsong 3 och jag lipar som ett barn. Så sorgligt avsnitt. Spoilar lite med massa gifs. Galet.


helt slut!

Ligger helt utslagen på soffan, har varit igång exakt hela dagen! Fick sjukt mycket gjort på skolan, blev i princip klar med programmeringsprojektet och skrev en tvåsidig engelska uppsats på en halvtimme! På eftermiddagen for jag ut till stallet och hopptränade för Elin vilket gick super! Inte så svår övning men väldigt nyttig! Kom hem vid sju och orkade inte duscha så jag tog en springtur! Så skönt väder ute! Var upp till vindsnurran och sen ut mot solum men jag vågade inte springa så långt eftersom jag är rädd att springa vilse, haha;)
Ska iallafall släpa mig till duschen nu och sen blir det bland annat big brother och jersey shore! Tagga för jobb imorrn!

johoooru!

Tjenatjena görs då? Skojja, ja bry mig inte. Kom hem från el establo för en stund sen, var ute i fyra jävla timmar. Kollade på nå ungar som hoppade, väldigt kul!
Veckan har iallafall rullat på som vanligt, imorrn ska jag noog färga håret om jag vågar dvs. Spännande. Drar ut imorrnkväll också AS USUAL typ. Börjar bli pank men vem fan bryr sig, man lever bara en gång. Var faktiskt och jobbade igår (y) Nu ska jag ta en dusch och sen blire big brother, puss

att ligga på topp.

Tjena alla små pussgurkor! Var ni ute och firade valborg igår? - det var jag! Åt supergod mat ute vid svartvik och sen förade vi med mina heta chicas uppe på volontären. Drog vidare på fest och festade som ungdomar ska göra. Uppe på borden och simmandes på golven! Dock så har jag fetpajjat mitt högra knä, känner mig grovt handikappad. Fan ingen mening att åka in till doktorn för det går ändå inte att göra nåt åt det! Sen har man ju ett antal klös och rivmärken men det är sånt man får räkna med. Var iallafall fett smart igår för jag hällde i mig vatten sista timmen så nu mår jag som en prinsessa!!RSS 2.0