2011-07-13

Hej lilla bloggen. Får världen sug att skriva här ibland men det finns ingen ork. Sitter och skriver på andra bloggar om andra saker och burymylies glöms bort. Har inget att skriva egentligen, ville mer att internet skulle få veta att jag lever. Bara för att det här ska likna ett blogginlägg så kan ni få veta att jag inte har gjort nånting alls idag förutom en tur med moppen. Imorrn däremot har jag fullt upp och fattar egentligen inte varför jag fortfarande är uppe. Sitter och gruvar mig för en massa saker som jag måste ta tag i. Fick iallafall jobba GF förra veckan och det var super men kommer tyvärr inte få pengarna förrän 25 augusti.
Har skitit i det sociala livet nu veckorna efter skolavslutningen  och satsat på jobb. Har också tagit mig i kragen angående Jack eftersom det är mitt sista år på honom. Känns kanske lite jobbigt men eftersom den (förhoppningsvis) nya ägaren är jättebra så är det lugnt och jag är jättetaggad på storhäst!
Tack för att ni läste! Här kommer lite bilder från de senaste tre/fyra veckorna!


2011-07-01

Nu är det äntligen helg och jag slipper intervjubolaget en stund. Försöker jobba där så mycket som möjligt för att få ihop pengar till utlandsresan i augusti så jag har jobbat i tre veckor nu. Är man nå less eller? Sen är det ju toppen att det ska vara skitväder precis idaaag. Uah. Nu ska jag gå och göra något annat kreativt , hörs.

RSS 2.0