when i'm next to you

mjaaa.
orkar inte med blogg längre. finns numera på http://twitter.com/itsffridaayy

följ trenden och byt ni också!

one undisclosed wish

tjeena. förvänta er inte blogginlägg varje dag. pallar inte ens logga in på datorn längre. alla lampor på tangentbordet som överhuvudtaget kan lysa blinkar rött så förmodligen kommer den krascha snart. då kanske pappa kan dra ut huvudet ur röven och köpa en ny dator.

ah juste, fick tillbaka sista matte A provet idag. jag är ett geni! gjorde EN uppgift i boken och fick mvg på provet! antingen har jag blivit en ny einstein eller så lever jag i en konstig tvärtom värld. det senare låter mest trovärdigt.

var ute i stallet nu efter maten. orkade inte med att rida. vet inte hur det är med er men jag blir nå jäävulst trött av att sova länge! kneppt!

jour lördagmorgon. kill myself slooooowly. somtur har vi långhelg, alltså ledigt på måndag så jag hinner ändå leva lite innan skolan börjar igen.

rewind and repeat

when you turn your back on me

i don't really care when you turn your back on me..
cuz your back is soo damn sexii


tjaoråå, sitter och väntar på att päronen ska komma hem och laga mat åt mig! jag är hungrig!
efter maten ska jag duscha och sen försöka plugga. suuuck. men jag måste fan göra ne. har ett stort dataprov imorrn på typ 50 sidor datafaktashiet och jag kan ingenting(a) vad gör man liksom? sen kan jag ju iofs offra lite mer tid åt pluggandet nu eftersom vi har slappat hela dan och förmodligen kommer göra det hela veckan. idag hade vi "hål" från ett till tre!! och eftersom cpgöran tog närvaro tio i tre så kunde vi inte dra därifrån heller.

toast and bananas!

shitface

never always alone

tjaao, sitter och nolifar framför teven. ska snart dra igång och fixa mig, är sugen på att åka ner och sola. får se om jag orkar. annars har jag inget planerat alls så det blir slappdag.

ikväll ryktas det om fest men jag får se. kommer förmodligen inte få någon skjuts in och det är så segt att gå. aja. ska duscha nu, peas!

insufficient

hemma idag från skolan. lesslessless!
ska försöka få tiden att gå så nu ska jag plocka ur diskmaskinen och sen se på film.

photoshopad bild av jude law, nice huh?


gasolina

yey. mamma har tjejkväll och jag sitter inne på rummet och nördar. kuuul.

vet ni vad? jag har bakat idag! precis, wtf? frida kan inte baka? okej, fick kanske mvg i hemkunskap men det var bara för att annso älskar mig. jag är pinsamt dålig på att baka! gjorde det iofs inte frivilligt. råkade sno lite kladdkaka från mamma så jag fick baka en ny -.-

pepppp!
vi don't understand orden. but the låt is awesoooome!

time runs backwards

tjeena. bloggar från framebay. henkiie äter så då passar jag på att snoka igenom hans dator, höhö (a)

sovmorgon imorrn<3 kommer faila hårdare än hårdast på dataprovet men hur skönt äre inte med sovmorgon istället för plugg?
efter school blire stan en snabbis, ska hämta ut mitt körkort från posten! ballt va? jag har körkort! (att det bara gäller för moped klass 1 behöver vi inte nämna, eller hur?) sen ska jag kanske sola också. får se hur mycket min plånbok tillåter.

peas and bananas!

it is just so

tjaow, sitter och kollar på... dadadaaa BATMAN! älska jokern<33<33 synd att han dör på slutet, han är min kåmpis! (okej, kanske för att han spelas av heath ledger*dregel*, men ändå!)

trött som en oxe, ska bara göra klart på farmville innan det blir sängdags..

HAHA

vem lurar jag?
stänga av datorn kvart över tio
borsta tänderna halv 11
läsa till 12
prata för mig själv och vara emo till 1
somna vid halv 2


allt imellan är typ.. transporttid?

peas!fonky fresh,b-raz - de bara e så
Det som en gång va du och jag, e nu idag ett tomt kapitel i en saga som inte slutade bra, för när jag lutar mig tillbaka ser jag bilder på oss, men efter kvällarna på klubben så försvinner dom bort, vill inte sakna dig och det vi har haft, men bara tanken på ditt leende armer upp min hals när vi älskade, får mig och be till en gud jag aldrig litar på, jag svär min trohet är den som läker mina sår, har inte alltid varit ärlig och rak, men saker har förändrats sen du lämnade stan, jag svär på min grav att du är allting för mig och jag e kär än idag, snälla ge min en chans lever för dig på samma sätt som jag lever för allt, vet att du kan se mig som den jag brukade va, i mitt hjärta kommer det alltid vara du och jag.

det var så vi sa, eller hur?

wave goodbye

haha ja. vad säger man? jag orkar fan inte försöka längre! fast jag borde egentligen. för det är förmodligen mig det är fel på, somvanligt. eller hur? bara glöm bort.

igår vart det hemmakväll. det sög apkuk. hatar att sitta hemma, var aspepp på att träffa folk men det verkade inte som att det hände nåt alls för det verkade som att dom flesta skulle stanna hemma. whatever.

orkar inte sitta och vara emo så jag drar ett streck här.

s-t-r-e-c-k


i felt for sure last night
that once we say goodbye
no one else will ever know
that part of me


the waves of silence

yeeeye, i'm back! missed me? såklart;)
bara slappat hela dan, the hills weekend marathon gillas! fast nu är jag ganska less. ska göra nåt snart trorja. fårseee.
nu ska jag fixa håret, blött hår you know. (y) ses om tre timmar!

injection

Jaa. Har ju inte bloggat på ett långt tag nu. Riktigt skönt faktiskt.
Den enda orsaken till varför jag inte har skrivit är att jag helt enkelt inte vet jag jag ska skriva. Eller jo, egentligen så vet jag vad jag vill skriva men det går inte för jag tänker inte skriva nått skitinlägg där jag bara ljuger om att allt är skitbra.

Iaf. Nyår firades hos sven med trevligt folk och nya människor. Riktigt kul var det:)
Sen har jag spenderat mycket tid i ramvik med henke, har också hunnit träffa irepire♥ och massa annat folk - men inte så mycket som jag hade hoppats.

Annars är det ganska braa, skolan har börjat. På ett sätt är det lite skönt att få tillbaka riktiga sömnvanor (*host) även om jag längtar till sommarn när man kan vara ute dygnet runt. + att till sommarn blire maaaaaaiden!!! wiie :D Längta!


next>harpan&duschen. PEACE

RSS 2.0