Well, I don't think I'll ever be sorry

hej. jag är trött. buss i sammanlagt 6(7?) timmar. sen har jag väl varit lite hyffsat förvirrad idag också med alla städer som plötsligt byter plats och allt. (ligger gävle neråt???) ska nog skippa blogg nu på ett tag. har haft så mycket att göra heeeela tin. so long!


cut my life into pieces
this is my last resort
suffocation, no breathing
don't give a fuck if i cut my arm bleeding


i'm knocked down by your eyes
i think it's gonna happen
she's kind of weak she's not too fine
but I'm burning inside and I'm shaking again


and I can feel you breathing
and it's keeping me awake
can you feel it beating
my heart's sinking like a weight

a longing

heej, sitter i soffan och ser på GG/La Ink! Har laddat hem mozilla firefox så jag sitter också och försöker fixa lite med det. :p
Igår var jag hos kia, kollade på robinson och var ute och gick med folk. Kom tillbaka till kia ganska tidigt, fick sova länge=) Fick håret färgat idag också, det är typ rött ;)

Nu ska jag läsa lite Freja - för andra gången ;) tjarååå

you're losing!

tjeeeena, sitter och softar i soffan med en bok. har förövrigt lagt in massor med pengar på mobilen så smsa på!=)
igårkväll var vi hos persson, hade trevligt men glömde att ta hem mina filmer från förra gången! =(
Hoppträning imorse, gick hyffsat. Fick bra hjälp av therese(och kia:p) och jag hoppas att det går bra för laget nästa vecka!=)
Nu ska ja fixa och käka och sen ska ja dra ner till kia och glo på robinson :)

I'm looking for an ending

heej. är helt slut efter en dryg dag på matfors lokala dressyrtävlingar. hanna placerade sig i båda klasserna=) Bilder från dagen finns på min bilddagbok.
igårkväll var vi(massa folk) nere på kåken och kollade på nitro, jag och hanna lärde oss texten(typ) ;). sen drog vi ner till metro och kollade på estet treorna och när det var slut stod jag och hanna kvar med nåra grabbs tills efter 11 då jag var tvungen att åka vidare hemmåt. hade en trevlig kväll med trevligt folk! kunde ju dock ha låtit bli att visa mina IQfiskmås sidor -.- men är man trött så är man;) Slutsummering: Livet är just nu väldigt bra. Vi har en plan över de närmsta tre veckorna och det kommer bara att bli bättre! =D
Nu ska jag sova, gonatt!

'cause having her around wasn't all that special

hej, har precis kommit hem från stallet! Har haft lite ponnyridning med nathalie, det kom massa barn från gånsviks dagis=)
igårkväll hamnade vi hos persson med lite folk. såg på dead silence och jag kunde inte somna efter den=) har inte så bra erfarenheter av skräckisar.. men jag tänkte att om jag dog så skulle det vara axels fel, då gick det bättre=)

Nu ska jag hoppa in i duschen, efter det så får ja se hur det blir=)SCOTTY DOESN'T KNOW!!
Låten från Eurotrip!
Han som har en blå mugg och ser lite depp ut är Scotty.
Hon i röd tröja är 'hans tjej' och han som sjunger är Matt Damon!

i'm shakin

Heeeej, gissa vad jag gör nu???=D ni kan aldrig tro det! här kommer det - jag bakar! Believe it or not men så äre iaf=) Det ska bli kladdkaka, men ja fårse hur det ser ut sen:p
Idag var det en weird skoldag. Blir l e s s . Skönt att nån ser iaf, tack tjejer för att ni bryr er! Ni vet vilka ni är=)
Idag efter dans nere på vågmannen vare tänkt att jag skulle åka ner och snacka om sommarjobb men det blir nästa vecka istället=) Spännande=)
Nu ringde klockan till ugnen!  cya!
en liten suddig kamerabild som syster har knäppt

sunny sunday

halloo, sitter och glor på gossipgirl. fattar typ inget - har missat jättemånga avsnitt.
jag mår typ .. sådär. blir less på ALLT. är hungrig 24/7 och jag vet inte vad det beror på. eller jo egentligen så vet jag, men jag har inte ont i magen längre. vill bara få slut på den här terminen och ha sommarlov! sen gymnasiet, vet ju inte hur det kommer bli än såklart men jag har ju kia. what can go wrong lixom?=)
Tog en lång mysig tur med jacken idag iaf. Red hit upp och lät han klippa gräsmattan en stund. Var faktiskt borta i nästan 2 h, vilket var skönt=)


kia och guling=)


jjack


såhär snygg blir man när man inte har någon ficka att lägga mobilen i;)

thursday, I don't care about you

tjaao, sitter och läser min knäppa filosofibok.
var ute i stallet en stund och fixade, träffade mirapira och tydligen så hade jag ett skevt smile i ansiktet.. trevlans=) tog lite kort på jack också innan jag for hemmåt.
ska ringa om 'mitt' keyboard också - om jag vågar - så då får jag något att spela på tills vidare!
nä, nu ska ja fortsätta läsa. slänger ut nån bild på sötis också.
gooos!


heh, dags att skaffa ny grimma?;)


it's harder than you think

tjaaa, sitter hemma och chillar lite. ska strax sätta mig och plugga fysik till nationella imorrn! nervös? japp! fick iaf reda på matte nationella idag, mvg på muntliga och vg på resten. nöjd.
usekmöte ikväll, hinner tyvärr inte ner till brännaborg och konserten=( men ni klarar er förmodligen utan mig.
nu skaja läsa lite, hare bra

again

satt och kollade igenom massa gamla bilder från sommaren - 08. minnen :')


hey liar

ja, sitter och myser med en bok. livet är som vanligt. sov hos kia lör-sön, var ute på sälsten igårkväll och grillade bananer å sånt med folk. mys=)
idag var jag med kia ut till stallet. knäppte massa kort som vanligt. lägger ut nåra snygga.
nu ska jag plugga. nej, förlåt - nu ljög jag. jag ska äta glass.


tänkt va bra man kan fota med en mobilkamera;)
what is life?

tja, har precis kommit hem från stallet. blåsigt värre idag!
skolan idag sög mer än vanligt. är så himla skoltrött! skippade idrotten och satt uppe på musiken istället och plinkade på pianot. piano är kul=)
annars är det inget speciellt, tycker att kia kan fixa en header/stilmall åt mig(a) i blått=) aja, ska gå å plugga lite fysik nu iaf så man får något gjort.

over the mountain

har inte bloggat på ett tag, har varit less på bloggen så jag har inte ens orkat logga in.
idag fick vi reda på lite NObetyg! Har höjt mig i biologi och fysik så jag är nöjd=) sen är vi alla nog lite nervösa inför nationella i fysik, det kommer spela en stor roll i betygen tror jag. var på kockskolan idag och lyssnade på några som pratade om vett&etikett å sånt, vi lärde oss blandannat att knyta slipsknutar.. väldigt kul alltså;)
nu äre ridsport på tv och sen är det greys! har hittat en asbra bok som jag ska läsa ikväll också, den heter sofies värld. den handlar om filosofi och att leva i en annan värld som egentligen inte existerar, att man lever i en bok som någon annan läser typ.. lite krångligt, man blir iallafall trött och kan sova=)

RSS 2.0