wish somebody would tell me in fine

tjenaa. ser på en asdålig film och väntar på att paradise hotel ska börja. har megatråkigt! vart tvungen att stanna inne ikväll eftersom jag dampade på pappa. men inte faan tänker jag sitta och ta emot skit när jag vet att det han som har fel! right?
jobbade nere på hamnkrogen idag. soligt väder = mycket folk. fick inte gå förrns fyra >< men lönen kommer nästa vecka så det är bara att stå ut=)
har inga riktiga planer för imorgon men ska nog ner till cho och fixa klart våran fina cykel(: nu är det scrubs iaf, later!!!

you're drowning in the water

heeej, nu har jag äntligen fått hem min kära dator!!!<3 plus att jag har lyckats fixa spotify så det är super!
min blåa design som jag har fått av kia försvann så jag fixade en tillfällig^^ men jag bloggar ändå inte så mycket nu iaf.
aja, nu ska jag fixa mig och sen dra ner till cho för att pimpa en cykel. tjarå!we're alive!

hello! cho har somnat(efter 2 dygn! bra jobbat!) så jag bloggar en snabbis på hennes supercoola dator;) tänkte mest bara meddela att jag förmodligen inte kommer blogga på ett ganska långt tag framöver eftersom min sötdator är 10 mil bort och den andra klunsen är för seg.
annars är det bara bra, var hos axl igårkväll och såg på skräckis! såg på rec och på wolf creek(?), sen drog vi vidare till chacka och hade trevligt=) kom tillbaka till cho runt tre snåret innan vi åkte ut på lite äventyr runt stan. sen har vi bara ugglat framför mtv framtill nu ungefär=)
på onsdag blir det jobb igen, lite halvtrist sådär. sen är det stadsfesten också, ska nog gå på både fredan och lördan beroende på hur mycket pengar jag har kvar. nu ska jag nog åka upp till mig och sova en stund, kan ju inte vända på dygnet helt och hållet;)

i totally miss you

gymnasiebrevet kom idag! kom in på båda sökningarna, alltså spetsutbildning naturvetenskap med biomedicin och teknik. det suger..! om jag bara hade kommit in på teknik så hade jag ju inte behövt välja, nu har jag ingen aning! min första lön kom idag också men nu orkar jag inte vara glad. även fast timlönen är ganska bra. bläää
imorrn blir det kanske gatufesten. om det fixar sig med bussar och om mamma lugnar ner sig><

ungefär så ser det ut nu iaf. nu blir det stallet, tjo


RSS 2.0